ARTICLES
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (C) - the

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (D) - no article

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (D) - no article

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (B) - an

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer
A)
a
B)
an
C)
the
D)
no article

Correct Answer : Option (A) - a

  Show Answer